Letoni, memorial per Dëshmorët major Tanushi dhe nëntetar Hasanaj

0
7

Pavarësisht se ekziston ende një mister për ngjarjen e rëndë të ndodhur në
Letoni, ku humbën Dëshmorët e atdheut major Klodian Tanushi dhe nëntetar Zarife Hasanaj!… ata janë përkujtuar me një memorial.

(Ata do të jenë përgjithmonë pjesë e grup-batalionit të NATO-s në Letoni, shenohet ne portalin e Ministrise se Mbrojtjes. Kolegët e tyre, aktualisht në mision, zbuluan memorialin kushtuar dy ushtarakeve shqiptare te rënë në Camp Adazi, ku ata shërbyen dhe dhanë jetën).