Lëvizja politike “Shqipëria bëhet” e Adriatik Lapajt, reagimi i avokat GOXHAJ: U mbars mali me farë sorosi dhe polli ca minj

0
734
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga avokat Altin Goxhaj

U mbars mali me farë sorosi dhe polli ca minj 😀

Kemi parë plot tubime kundër vraksinimit por tubim të vraksinuarisht me 2 doza e lartë nuk kishim parë në Shqipëri! Ja u bëmë dhe ne si Europa, fitorja e parë drejt integrimit europian si një fillim i mbarë për Tikun e Soros 😛

(#shqipëriabëhet por nuk mund të bëhet nga zogjtë e rinj të qyqes Soros që zhbëri dhe shpopulloi Shqipërinë sepse çfarë pjell qyqja në çdo fole, dihet qyqe mbetet, do vazhdojë ritualin duke shpopulluar çdo fole)

Zjarr Tv Ad