Liqeni i ngritë në Pukë, bashkia thirrje qytetarëve

0
13
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bashkia e Pukës ka publikuar foto mahnitëse të një liqeni në afërsi të qytetit, sipërfaqja e të cilit është totalisht e ngrirë. Duke qenë se në vend janë rritur temperaturat, ky institucion vendor u bën apel qytetarëve dhe veçanërisht prindërve të këshillojnë fëmijët e tyre që të mos hipin në sipërfaqen e ngrirë të liqenit, pasi është e rrezikshme.

“Rritja e temperaturave rrezikon thyerjen e sipërfaqes së akullt, çfarë mund të sjellë pasojë të rënda“, thuhet në mesazhin e Bashkisë.

 

 

Zjarr Tv Ad