Lojë e poshtër e produksionit! Olta dërgon në nominim Luizin Kiarën dhe Bledin 3 nga banorët më të fortë në shtëpi, zgjedhje për të ndarë çiftin

0
320
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një zarf i kuq u fut nga Vëllai i Madh në shtëpi për Oltën. Grupi i saj u shpall fitues në lojën me litar, për pasojë Olta ka një avantazh nga Vëllai i Madh.

Olta hapi zarfin e kuq dhe ajo kishte mundësine të dërgonte tre banorë në televotim. Olta zgjodhi që të nominojë Kiarën, Luizin dhe Bledin.

Diola largohet nga shtëpia duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita ishin këtë javë në nominim.

Spektaklin e kaluar, televotimi u bë në një mënyrë shumë të veçantë. Në një enë qelqi, kishte dy numra një dhe dy.

Nëse njëri prej banorëve zgjidhte numrin dy, atëherë votimi ishte i dyfishtë. Ndërsa kur zgjidhnin numrin një, votimi ishte normal.

Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita morën më shumë vota nga nominimet dhe automatikish dolën në televotim.

Në Prime-n e sotëm të Big Brother VIP Albania sonte janë zhvilluar debate të shumta. Fillimisht, spektakli ka filluar duke diskutuar për raportin mes Luizit dhe Maestros, të cilët kishin debatuar shumë gjatë ditëve të fundit.

Zjarr Tv Ad