Londra do pranoje femijet siriane, Maqedoni mbyll kufijtë me Greqinë

0
942
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ndërkohë Londra ka lajmëruar se do të pranojë fëmijë që vijnë nga Siria me kushtin që të mos kenë kaluar tranzit në asnjë vend tjetrë të BE.
Britania e Madhe ka dakordësuar me OKB për të identifikuar raste të veçanta të minorenëve që vijnë nga Siria dhe nga vende të tjera të konfliktit.
Kryeministri Cameron ka bërë gati planin për të pranuar 3 mijë minorenë.
Ndërkaq Maqedonia ka mbyllur kufijtë me Greqinë për emigrantët dhe klandestinët. Gati 2 mijë e 600 emigrantë janë bllokuar në teritorin grek.

Zjarr Tv Ad