Luan Rama denoncon skandalin

0
30

Zëvendëskryetari i LSI-së, Luan Rama, ka vijuar me denoncimin e skandalit të simboleve shtetërore.Pas e bëri publike në Kuvend, Luan Rama ka shkruar edhe në fb mbi përdorimin e shqiponjës së bardhë në flamurin kombëtar nga Ministria jonë e Jashtme.

Luan Rama: Skandal: Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme, përdor shqiponjë të bardhë në flamurin kombëtar!

E kam denoncuar edhe më parë, e denoncova sërish në Kuvendin e Shqipërisë para deputetëve dhe ministrave të qeverisë, por askush nuk reagoi!Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme e Republikës së Shqipërisë, përdor shqiponjë të bardhë në flamurin kombëtar!Akt skandaloz, veprim i turpshëm dhe fyerje e rëndë ndaj simboleve kombëtare, shkelje flagrante e Kushtetutës dhe e ligjit!