Lufta për teatrin, qeveria i ndërpret ujin, shkon dhe policia

0
1

Pak ditë më parë njerz që nuk identifikoheshin kishin filluar zbarzjen e godinës së teatrit nga objektet që gjenden në brendësi.

Ndëkorhë që sot forca të shumta policia kanë rrethuar Teatrin Kombëtar por janë larguar pak më vonë.

Mësohet se Ministra e Kulturës i ka bërë një shkresë Teatrti Kombëtar që të boshatiset sa më shpejt godina.

“Gjatë paradites është bërë prerja e lidhjes së ujit”, kanë deklaruar artistët.