Luigi Soreca dhe e ngarkuara me punë e SHBA takojnë Olsian Çelën

0
9

Ambasadori i BE-së dhe e ngarkuara me punë e SHBA në Tiranë kanë zhvilluar një takim me Prokurorin e përgjithshëm , Olsian Çela. Lajmi konfirmohet nga ambasadori i BE-së, Luigi Soreca me një postim në “TWitter”.

Postimi i Ligi Soreca:

“Së bashku me Leyla Moses-Ones sot takova Prokurorin e Përgjithshëm të sapozgjedhur Olsian Cela. Ne diskutuam përparësitë kryesore, përfshirë rolin kryesor të hetimeve financiare proaktive, veprimin e zyrave të prokurorisë  pas tërmetit, si dhe për fazën kalimtare drejt krijimit të SPAK. Zgjedhja e Z. Cela paraqet një hap tjetër të rëndësishëm përpara në zbatimin e reformës në drejtësi, e cila është një përparësi kryesore për Shqipërinë në rrugën e saj të integrimit europian”