Luigi Soreca shkon të diskutojë me kreun e SPAK

0
7

Luigi Soreca, Ambasadori i BE e ka konsideruar si shumë frytdhënës, takimin që ka pasur sot me kreun e SPAK, Arben Krajën, të cilit i ka shkuar në zyrë për vizitë.

“Takim shumë frytdhënës sot me Drejtuesin e SPAK, z. Arben Kraja, – tregoi Soreca në Twitter. – Ne diskutuam për sfidat e SPAK si institucion i ri. Gjithashtu, kemi shkëmbyer mendime për rishpërndarjen e kompetencave midis Prokurorisë së Përgjithshme dhe zyrave vendore dhe zbatimin e ligjit të ri.”