Luizi ka dridhje trupi: Çohet dhe shkon me urgjencë në dhomën e rrëfimit + video

0
5166
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Gjatë një momenti të qetë disa prej banorëve janë shtrirë afër njëri tjetrit dhe mes tyre është edhe Luizi.

Një një moment Nita e pyet e shqetësuar; “çfarë ke që dridhesh?” Luizi i thotë që nuk e di, iu bënë sytë si me hije. Shiko videon më poshtë

Nita insiston duke i thënë a ndihet mirë?! Ai çohet dhe thotë: “po shkoj në dhomën e rrëfimit” pasi personazhi i Jovanit që i kanë dhënë, ka shumë tekst dhe dëshiron ta ndërrojë.

Luizi anashkaloi pyetjen e Nitës dhe ndërroi komplet bisedë. Të shumta komentet në rrjetin social.

Disa komentues ia venë fajin pijeve energjike që ai pi pa pushim. Disa të tjerë thonë nga loja dhe presioni.

Të shumta janë edhe komentet që aludojnë përdorimin e ndonjë lënde…”i ka ardhur orari…” shkruajnë disa komentues.

Zjarr Tv Ad