Luizi kryeministër, përmend Thaçin: Emocion ka qenë…

0
68
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Dje banorët e Big Brother Vip zgjodhën Qeverinë e tyre dhe Luiz me votim të fshehtë u zgjodh kryeministër.

Para banorëve ai u betua se e shpalli shtëpinë e Big Brother Vip të pavarur dhe demokratike. Por këto fjalë i kemi dëgjuar diku..

Në fakt janë fjalët që ka përdorur ish-presidenti Hashim Thaçi kur e shpalli Kosovën shtet të pavarur dhe demokratik. Luizi tha se në ato momente më kanë ardhur në mendje këto fjalë, duke kujtuar emocionet e vitit 2008.

“Unë thashë aty përmes kësaj deklarate e shpall Big Brother të pavarur dhe demokratik, edhe Hashim Thaçi ka thënë që përmes kësaj deklarate e shpallim Kosovën shtet të pavarur dhe demokratik, ishte emocionale… Prandaj e thashë. Hashimi doli . aty kamera ishte vetëm në njërën anë… Prishtina ishte e bllokuar atë ditë”, i thotë Luizi Nitës i habitur se sa mirë e mban mend.

Zjarr Tv Ad