Luizi zë ngushtë Arbanën dhe produksionin dhe i nxjerr zbuluar hilen që u bë për të shpëtuar Oltën

0
504
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Loja me litar u zhvillua sërish gjatë ksaj jave. Banorët u ndanë në dy grupe, ku Ermiona dhe Eva ishin lidere të secilit grup.

Ata duhet të qëndronin të lidhur për 24 orë dhe personi i cili shkëputej nga litari, automatikisht kalonte në nominim.

Luizi ishte i pari banor që u shkëput nga litari, ndonëse e dinte që me atë veprim rrezikonte të kalonte në nominim.

Pas tij, të njëjtën gjë bëri edhe Olta, e cila deri diku u “presionua” nga Luizi. Grupi që rezistoi më gjatë ishte grupi i Evës, i cili përfiton imunitet.

Ndërsa grupi i Ermionës kaloi automatikisht në nominim. Luizi, Olta, Kiara, Ermiona, Beati dhe Dea janë në nominim. Njëri prej tyre lë sonte shtëpinë.

Por Luizi ka zene ngusht Arbanen dhe produksionin duke i kuntuar se ne zarf shkruhej tjeter gje dhe nuk eshte e vertete ajo qe po thonte Arban.

E zene ngushte ne kete pike Arbana ka filluar te aludoje por Luizi i ka thene qarte qe kjo nuk eshte e vertete dhe qe ju po ndryshoni rregullat e lojes dhe pse ishte shkruar ndryshe ne zarf.

Arbana se perballoj dot situaten dhe e mbylli duke e shmangur kete situate por qe nga shikuesit u pa qarte qe produksioni dhe bb ka ndryshuar rregullat dhe kjo eshte e qarte.

Arsyea pse bb ka ndryshuar rregullat duhet te jete sepse rrezikonte qe Olta te shkonte ne nominim koke me koke me Luizin. Dhe per te shmangur kete situate BB ka ndryshuar rregullat dhe kete gje ja vuri ne dukje Luizi icili tha se e kishte lexuar Zarfin mbi 9 here.

Zjarr Tv Ad