Majko kundër Mini- Shengenin Ballkanik? Ministrit i Diasporës: Mospëlqimi i frikacakëve është lavdia e trimave Kosova ime!

0
133

Në këtë ditë Krishlindjes nuk ka munguar edhe një urim nga ministri i Diasporës, Pandeli Majko.

Teksa publikon një foto të një tanku dhe një burri me qeleshe në Kosovë, ai shkruan ndër të tjera: “Mospëlqimi i frikacakëve është lavdia e trimave Kosova ime!”.  Ndoshta ministri Majko  është kundër “MiniShengenit Ballkanik”, në të cilin nuk mori pjesë Kosova.

Postimi i plotë i Majkos:

“Gëzuar festat miq! Shqiptaria është histori, tokë dhe njerëz… Do tja dalim sic thotë hymni ynë “se zoti vetë e tha me gojë” Shqipëri!… Mospëlqimi i frikacakëve është lavdia e trimave Kosova ime! Gëzuar vëllezër e motra kudo ku jeni!