Makina del nga rruga/hu mb je tën 26-vjeçari shqiptar

0
0

Një aksi dent tra gjik ka ndodhur mbrëmë në Varedo, në rrugën Monza-Sarono,26 vjeç, rezident në provincën e Milanos.

Shqiptari ishte në drejtimin e një makine Ford Focus, e cila i doli befas nga kontrolli-ndoshta për shkak të shiut të rrëmbyer apo për ndonjë problem shëndetësor të drejtuesit të mjetit-e kaloi në korsinë tjetër, ku në atë moment po kalonte një Opel Corsa, e drejtuar nga një 51-vjeçar.

Pas përplasjes, Opeli përfundoi në hendekun anës rrugës dhe ngeci sipër Fordit. Në vendngjarje mbërritën dy ambulanca bashkë me karabinierët, të cilët nxorën nga makina 26-vjeçarin që ishte në gje ndje shumë të rën dë.

Mjekët nisën përpjekjet për t’i shpëtuar je tën shqiptarit që ndërkohë kishte pësuar arre st kar diak.

Ai v diq pak më vonë, në urgjencën e spitalit San Gerardo në Monza, ndërsa italiani në drejtimin e Opelit ka marrë pla gë në qafë e gjoks, por nuk duket në rrezik për je tën.