Makina që alarmoi serbet gjatë vizitës së Putin

0
159
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Sipas mediave serbe, autoritetet e sigurisë ishin alarmuar me të parë targat me regjistrim të Shqipërisë ku në afërsi të kishës ku po qëndronin Aleksandar Vuçiç dhe presidenti rus Putin, ishte parkuar edhe vetura.Për autoritetet e sigurisë vetura me targa të Shqipërisë u është dukur e dyshimtë, kështu që menjëherë reaguan duke e kontrolluar në detaje.Megjithatë, në fund gjithçka u qartësua dhe doli të jetë një alarm i rremë, pasi vetura në fakt i përkiste një diplomati rus që shërben në ambasadën ruse në Shqipëri, dhe se vetura ishte pronë e ambasadës. Ndërkaq diplomati rus raportohet se kishte shkuar zyrtarisht në Beograd.

 

Zjarr Tv Ad