Manipulim kriminal i dosjes së Saimir Habilit nga narkoprokuroria e Edvin Mafisë!

0
1

Manipulim kriminal i dosjes së Saimir Habilit nga narkoprokuroria e Edvin Mafisë! Ja disa nga provat përvëluese, që narkoprokuroria apo Edvin Mafia hoqi nga dosja e Saimir Habilit që faktojnë lidhjet e tij të ngushta me kushurinjtë kriminelë dhe supertrafikant Habilaj.

Kështu, gazetari investigativ ka zbuluar se nuk janë në dosje:

1 – Regjistrimi i dorëzuar nga autoritetet italiane i bisedës telefonike të Moisi Habilajt me xhaxhain e Saimir Habilajt, nuk është fare në dosjen e Prokurorisë. Në këtë bisedë telefonike me xhaxhain e Saimir Habilit, Moisiu, në prani të babait të Saimirit, i thotë atij se jam me gjigandin Bashkim. (Bashkim Tahiri)
2 – As fakti që Moisi Habilaj ka qënë në Romë bashkë me babain dhe gruan e Saimir Habilajt (Bashkim Tahiri dhe Fatlinda Berisha) dhe
3 – që këta të dy nuk janë regjistruar në TIMS fare për këtë udhëtim, por që figurojnë në listën e pasagjerëve të Alitalia dhe që kanë të vulosur pasaportat me vulën e Fiumicino-s në këto data. Pra, Prokuroria ka fshehur provën më të rëndë që lidh Saimir Tahirin me Moisi Habilajn si një grup i strukturuar kriminal ku kusho Saimiri ka pasur për detyrë shmangien e Policisë ndaj Habilajve.

Këtu më poshtë keni linkun e artikullit të publikuar në Bold News me titull: Eksluzive/Përgjime e dokumenta, Moisi Habilaj udhëtim në Romë me “gjigandin Bashkim” Tahiri.

Në këtë artikull keni tekstin e bisedës telefonike midis Moisi Habilit dhe xhaxhait të Saimir Habilit, regjistrim i autoriteteve italiane, dokumentat e udhëtimit të Bashkim Tahirit dhe Fatlinda Tahirit, babait dhe bashkëshortes së Saimir Habilit, që shkojnë në Romë, por kalojnë të paregjistruar në TIMS në Tiranë etj