Manjani denoncon skandalin: I mbuloftë m*ti më mirë …

0
63
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Juristi Ylli Manjani ka denonçuar në rrjetin soçial Façebook, duke publikuar një dokument formulai që administrata iu ka dorëzuar punonjësve të tyre me qëllim votimi, duke hedhur në fletë emrat e familjarëve dhe farefisit të tyre.

Nga Ylli Manjani:

Ky është një formular që u është dhënë, ose po u jepet, punonjëve publike,sipas të çilit ata duhet të deklarojnë personat e familjes dhe të afërmit e tyre për qëllim votash!!!

Padyshim që kjo praktikë nuk ka lidhje me ligjin.

Por ligji ka rënë nga fuqia,siç e dini.

Tani kam dy gjëra që dua ti them me zë të lartë:

1. Të gjithë ata punonjës shteti që pranojnë të intimidohen vetë dhe, të intimidojnë për të mbajtur pushtetin monist në këmbë, plaçin në vend më mirë!

Le pastaj ata që edhe “ankohen” në mënyrë anonime duke thënë se “skemi ç’bëjmë se buka e gojës”.!!!

I mbuloftë muti më mirë!

Koka t’u pëlçasë e bark t’u fryhet deri sa mos kenë mundësi të ngrihen në këmbë.

Ptu!

2. Nëse presim që pushteti represiv monist do heqë dorë vetë nga presioni kriminal mbi votuesin, ose presim që drejtësia apo Marinsat Amerikanë do ta ndalin këtë pushtet e keni KOT!

Familja dhe farëefisi i punonjësve partiakë të shtetit nuk ka përse të dëmtojë veten e vet për të mbajtur në punë shteti këta legena që intimidojnë pasi shk*dhehen vetë për një punë të pamerituar.

Kjo është llogjika.

Rregjimin e voton dhe e mban vetëm farëefisi i këtyre legenave. Nëse e duan,le ta mbajnë, por të na i kursejnë “viktimllëqet” se medemek skanë çtë bëjnë!

Ta lënë punën! Ja këtë të bëjnë! Mos na bëjnë dërr dërr kot!

Nuk e bëjnë dot? Të hanë mut ary brenda sa të fryhen!

Përndryshe, farefisi dhe punonjësit e shtetit le votojnë dhe bëjnë gati shtëpitë që duan tua shembin!

Ja kaq kam unë me këtë neveri kolektive!

Zjarr Tv Ad