Marinsi kërkon ti bëjë gruas një surprizë, por e kap mat me një tjetër

0
873
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një marins amerikan, i cili donte ti bënte surprizë të shoqes dhe vajzës duke u kthyer më herët nga detyra, e kapi gruan e tij në flagrancë me një tjetër veteran lufte.
Ai futet në banjë dhe e gjen gruan të zhveshur, ndërsa një burrë është sipër saj.
“Po më tradhton mua,” e pyet ai, ndërsa e ndjek jashtë ushtarakun që po shkonte me të shoqen.<

Zjarr Tv Ad