Masakra me 5 viktima në familjen shqiptare

0
402

Gjilani u trondit ditën e sotme nga një ngjarje e rëndë, ky dyshohet se punonjësja e policisë, Valdete Bllaca, ka vrarë prindërit dhe dy vëllezërit e më pas edhe vetën

E dyshuara, sipas dëshmitarëve nuk ka qenë person problematik.Ata janë shprehur për lajmi.net kanë treguar se asnjëri nga vëllezërit, madje as Valdetja nuk ka qenë e martuar.

Sipas disa versioneve që po qarkullojnë nga të afërmit, vëllai i madh ka qëlluar me armë fillimisht babin dhe nënën, e po ashtu vëllanë e vogël.

Tutje, Valdete Bllaca më pas ka shtënë mbi vëllanë e madh dhe veten.