Mbërrijnë sot në Durrës ndihma nga qeveria gjermane

0
14

Ambasada gjermane në Tiranë njoftoi se ndihmat e Kryqit të Kuq Gjerman do të mbërrijnë sot në Durrës me porosi të Qeverisë Federale Gjermane dhe do t’i dorëzohen Kryqit të Kuq Shqiptar.

Kamioni i cili u nis pardje nga Berlini  përmban 1.000 komplete të higjienës, me të cilat mund të mbulohen nevojat e gjithsej 5.000 personave për një muaj.
Ambasada garantoi se “mbështetje të mëtejshme nga Gjermania për rajonet e prekura nga tërmeti janë rrugës.”