Mbështetësi më i flaktë i Edi Ramës për Open Ballkan

0
103
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Anija shqiptare nisi udhëtimin e saj nga Norvegjia drejt Shqipërisë.

E para anije me flamur shqiptar në Ballkan që çan detet dhe hap kufinjtë e shteteve duke u bërë promotore e nismës ashtu siç ka dhe emrin “Open Balkan”!

Anija Open Ballkan

Zjarr Tv Ad