Mbyllet protesta e studentëve për sot: Rikthehemi sërish nesër

0
9

Mbyllet pas rreth 3 orësh protesta e studentëve në ditën e dytë për këtë vit para godinës së Kryeministrisë.  Studentët kanë paralajmëruar se do rikthehen sërish nesër në protestë në orën 10:00.

Në protestën e sotme u vërejt një numër i vogël i studentëve në krahasim me protestat e ditëve të kaluara. Studentët shprehen se ka edhe studentë që janë rikthyer në auditore, pasi kanë frikë dhe pasiguri se mos humbasin vitin akademik.