Më në fund erdhi deti në Korçë! Gjergj Luca një mesazh falenderues

0
826
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Me anë të mesazhi të shpërndarë në rrjete sociale biznesmeni Gjergj Luca ka falenderuar dhe ka sghprehur kënaqësinë e tij që tashmë kompania “Rozafa” ndodhet edhe në qytetin e Korçës, duke krijuar kështu një atraksion të ri turistik, park lojrash për fëmijët dhe krijimin e vendeve të reja të punës.

Ja si shprehet Gjergj Luca

Faleminderit Korçë! Faleminderit që na keni pritur kaq mirë, si Rozafë! Me thon të drejtën tani Korça e ka të gjithë flotën Rozafa. E ka në dispozicion dhe mund të krenohet dhe të mburret që më në fund erdhi edhe deti në Korçë, bashkë me 17 anijet e flotës Rozafa. Edhe ne kundësi që të mburremi që Korçën e kemi tonën, e kimi fitu dhe jemi që të gjithë bashkë. Faleminderit

Mesazhi i GJERGJ LUCËS VIDEO

Zjarr Tv Ad