Më në fund zbulohet kush fshihet prapa ISIS-it

0
1022
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Islamic_State_(IS)_insurgents,_Anbar_Province,_Iraq (1)“AlJazeera” nëpërmjet gazetes Britanike ”Daily Mail” publikoi lajmin se Instituti Mediatik Amerikan ka arritur të aksesojë një kopje të një dokumenti sekret i cili vërteton se pas shtetit Islamik të Shamit dhe Irakut (ISIS) qëndrojnë agjenturat izraelite. Sipas këtij dokumenti sekret i përbërë prej 32 faqesh shteti islamik tashmë do hyjë në fazën e vet përfundimtare (të gjashtë) atë të shpalljes luftë të hapur.

Ndërkohë ish-drejtori i shërbimit inteligjent ushtarak Amerikan gjenerali Majkell Wlayn e konfirmon dokumentin. Pasi raporti sekret flet gjatë e gjërë mbi zanafillën e shtetit Islamik ai po ashtu lajmëron se rekrutimet e ardhshme dhe fushbeteja do të jenë në Pakistan dhe Afganistan.

Vetëm tani mund ti kuptojmë plotësisht komentet e Angela Merkel dhe presidentit të Francës, Holande kur thonë se ISIS godet Islamin. Kjo pasi mesa duket ISIS është një makinacion i cili qenka krijuar për të deformuar dhe gjymtuar imazhin e fesë.

Zjarr Tv Ad