Me një gur vret dy zogj/ Del zbuluar një tjetër mashtrim i produksionit të “BBVA”

0
8706
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nuk do ishte hera e parë që produksioni bën gabime amatore ndaj një publiku të madh që i ndjek dhe nuk i shpëton asgjë.

E në fakt nuk do të jetë as e fundit.

Mbrëmë shtëpinë e la Gerti por planet ishin të tjera.Shtëpinë duhej ta linte Lorenci.Si e dimë këtë?Na e tha vetë produksioni!

Kur Nita mori zarfin e kuq me avantazhin prej lidere,lexoj se mund të çonte në nominim ose grupin e ri të rihyrë:Kiara,Edi,Bledi dhe Ronaldo ose pjesën tjetër të shtëpisë.

Kur lexoi pjesën tjetër aty thuhej:Dea,Luizi,Visi,Kristi,Keisi,Jori dhe Gerti.
Gerti?

Si ka mundësi Gerti kur zarfi i kuq u hap pas zarfit me të eleminuarin?

Pra mbrëmë do të dilte Lorenci,por kur ky i fundit ka shprehur para Prime-it për të lënë vetë shtëpinë,produksioni ka ndërruar emrin e tij me të Gertit dhe kështu me një gur vret dy zogj?

Zjarr Tv Ad