“Më preku vajzën në vende intime”/ Policia e Tiranës në kërkim të pedofilit, identiteti i tij u…

0
114

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Tiranë gjatë ditës së djeshme. Një nënë 35 vjeç ka denoncuar në polici një person i cili ka kryer veprime të turpshme dhe ka kërkuar favore seksuale ndaj vajzës së saj të mitur.

Ngjarja ka ndodhur në shkallët e pallatit të tyre në zonën e Qesarakës. E mitura është hutuar kur është gjendur pranë të panjohurit që e ka prekur në vendet intime. Në ato momente ka pasur lëvizje në shkallët e pallatit dhe personi është larguar. Vajza më pas i ka rrëfyer të ëmës ngjarjen. Kjo e fundit bëri kallëzim në polici.

Vajza e mitur u pyet në prani të psikologëve dhe është nxjerrë një identikit i personit të dyshuar. Po punohet dhe me kamerat e sigurisë në zonë për të bërë të mundur identifikimin dhe kapjen e autorit.