MEDIAT AFËR QEVERISË

0
808
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Të vjen për të vjellë kur sheh që media e gazetarë të ndryshëm përpiqen të mbulojnë çdo zullum të qeverisë e pushtetit lokal dhe jo vetëm aq por bëjnë të pamundurën për ta paraqitur si sukses.

Shqipëria e mbytur nga droga e krimi ndërkohë që mediat japin në lajme sukseset e njëpasnjëshme dhe modernizimin e vazhfueshëm të policisë së shtetit.

I lutem kolegëve thjesht të bëjnë detyren e tyre.

Ky popull I meriton ca të vërteta. Mos ja shisni shpirtin shejtanit!

Zjarr Tv Ad