Merrni masa, bllokohet autostrada Tiranë-Durrës

0
10

Autostrada Tiranë-Durrës është bllokuar mesditën e sotme, duke krijuar trafik të rënduar

Nuk dihet ende shkaku i këtij bllokimi të autostradës ndërkohë kujtojmë se prej disa ditësh kanë filluar punimet që synojnë të parandalojnë përmbytjet

Vështirësitë në qarkullim dhe radhë a gjatë e mjeteve, që nga hyrja e autostradës deri tek tregu i grumbullimit të fruta-perimeve, e cila shkon deri në Kashar.

Gjithashtu  trafik i rënduar  raportohet edhe në rrugën sekondare në krahun e djathtë drejt Durrësit.