Mësuesi çon dru në shkollë për nxënësit…

0
61

Mësuesi Maliq Torra, nga fshati Velçan i Mokrës, është nisur ditën e sotme në mësim me një tufë shkarpash në duar, të cilat do të shërbenin për të ngrohur nxënësit që u jep mësim.

Kjo foto, ka marrë dhjetra shpërndarje në rrjet, ku kanë vlerësuar gjestin fisnik të mësuesit, në një kohë kur temperaturat shënojnë deri në -12 gradë, ku shumë zona në vend janë mbuluar nga dëbora.

Kujtojmë që; Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, në Ministrinë e Mbrojtjes, ka bërë ditën e sotme, u ka  thirrje se nga data 22-26 janar, do të ketë reshje në të gjithë vendin dhe që bashkitë dhe prefektuarat, të marrin masat në mënyrë që kjo situatë të mos i gjejë të papërgatitur.