Meta dekreton Arben Ahmetajn si Ministër i Rindërtimit

0
22

Presidenti Ilir Meta dekretoi Arben Ahmetajn si Ministër i Rindërtimit, me propozim të kryeministrit Edi Rama. Rama u detyrua të shtojë në kabinetin e tij një ministri të re pas tërmetit të 26 nëntorit dhe propozoi Ahmetajn në krye të saj. Ndërkohë Rama thotë se ministri do të merret me koordinimin e të gjitha institucionet vendase dhe nderkombetare.

“Programi i Rindërtimit dikton hapjen e një vendi të posaçëm edhe në tryezën e Këshillit të Ministrave,ku një ministër i ngarkuar ekskluzivisht me koordinimin e të gjitha institucioneve vendase e ndërkombëtare që lidhen me këtë program,të ndjekë orë e minutë zbatimin e Programit,”- shkruan Kryeministri Rama në Twitter, duke publikuar edhe propozimin.