Meta dekreton Avokatin Arben Shehu në krye të Kontrollit të Lartë të Shtetit

0
33

Presidenti Ilir Meta dekreton pedagogun dhe avokatin e njohur Dr. Arben Shehu si kreu i Kontrollit te Larte te Shtetit.

Dr. Shehu vjen nga një eksperiencë 16 vjeçare si pedagog në fakultetin e Drejtesisë.

Dr. Shehu është i specializuar në Krimin e Organizuar dhe Krimin Ekonomik.