Meta: Kushtetutën e 1998 do ta kërkojnë shqiptarët por nuk kanë për ta gjetur më

0
5

Presidenti Ilir Meta ndodhet në një konferencë për median.

Ilir Meta: “Komisioni i Venecias nuk janë politikanë që duan 3-4 vota, apo diplomatë që ikin nesër dhe lënë pasojat e tyre këtu. Në çdo akt që marrin vendosin precedentë që prodhon pasoja të rëndësishme për shtetin ligjor. Ndaj Kuvendi bëri shumë mirë që e ftoi. Kushtetuten e 1998 do ta kërkojnë shqptarët dhe nuk kanë për ta gjetur më . E bëmë me Komisonin e Venecias.”