Meta me Drejtoren Ekzekutive të UNICEF dhe Drejtorin e Programit Botëror të Ushqimit

0
13

Presidenti i Republikës nëpërmjet një positmi në faqen tij në facebok ka bërë publik lajmin për takimin e tij me Drejtorin Ekzekutiv të Programit Botëror të Ushqimit dhe me, Drejtoren Ekzekutive të UNICEF-it.

Ja postimi i presidenti Ilir Meta:

Kënaqësi të takoja David Beasley, Drejtorin Ekzekutiv të Programit Botëror të Ushqimit dhe Henrietta H. Fiore, Drejtoren Ekzekutive të UNICEF-it, dhe të diskutonim për programe për kujdesin e fëmijëve në veçanti.