Meta me xhudistët e Kosovës: Ambasadorë të shkëlqyer të vlerave njerëzore të kombit shqiptar

0
4

Gjatë qëndrimit në Sarajevë Presidenti i Republikës Ilir Meta ka zhvilluar një takim edhe me ekipin e xhudos së Kosoës dhe me Majlinda Kelemendin kampione bote.

Njoftimin për këtë takim ai e ka bërë në faqen e tij në facebook.

Ja njoftimi i plotë:

Me krenarinë e sportit shqiptar, kampionen e botës, Majlinda Kelmendi dhe ekipin e xhudos së Kosovës, kaluam momente shumë pozitive në çarshinë e Sarajevës.

Përherë kënaqësi të takohem me këta ambasadorë të shkëlqyer të vlerave më të mira njerëzore e sportive të kombit shqiptar kudo në botë.