Meta në Tropojë, Rudina Hajdari: Kur të jeni para bustit të tim eti..

0
71

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka treguar se po udhëton sot drejt Tropojës, një vend që e ka vizituar shpesh gjatë detyrës së tij.

Por i menjëhershëm ka qenë reagimi i deputetes Rudina Hajdari, e cila ka një porosi për Presidentin Meta dhe kreun e Bashkisë Tropojë. Ajo shkruan që kur të jenë para bustit të babait të saj t’i thonë atij që fëmijët e tij nuk janë sepse kështu urdhëroi partia.

“Zoti President dhe zoti Besnik Dushaj, kur të jeni sot para bustit të tim ati në Tropojë, duke u hequr si pro-Amerikan të thekur, mos harroni t’i thoni tim ati që fëmijët e tu nuk janë këtu se kështu urdhëroi Partia. Mua më ndaluat të vij në Tropojë, por në Kosovë jo. Rrugë të mbarë”, shkruan Hajdari.