Mihal Kokëdhima del para gjykatës/ Jepet masa e sigurisë

0
55

Ditën e sotme ka dalë para Gjykatës së Vlorës, Mihal Kokëdhima pronari i resortit turistik në jug të vendit i cili bëri bujë me aktin e tij.

Ai sulmoi disa turistë spanjollë që nuk kishin pranuar të paguanin faturën në restorantit të tij për shkak të pakënaqësisë ndaj shërbimit.

Kokëdhima është paraqitur para organit të akuzës me pantallona të shkurtra dhe shapka, ndërkohë mësohet se ndaj tij pritet të jepet masa e arrestit me burg deri në një vendim të dytë pas hetimit të ngjarjes.