Ministri i Jashtëm italian inspekton banesat e dëmtuara në Vorë: Do japim ndihmën maksimale

0
7

Ministri i Jashtëm italian, Luigi Di Maio sot ndodhet në Shqipëri në kuadër të  mbështetjes së Italisë pas tërmetit.

Diplomati italian inspekton disa pallate të dëmtuara në Vorë, ndërsa tha se do të japin ndihmën maksimale për Shqipërinë

“Populli italian ndodhet afër popullit shqiptar për t’iu kthyer normalitetit”, është shprehur Di Maio.

Duke folur për integrimin, ai u shpreh se BE në mënyrë të natyrshme duhet të bëjë pjesë të saj vende si Shqipërua dhe Maqedonia e Veriut.