Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj do të zhvillojë nesër një vizitë zyrtare në Kosovë

0
26

Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj do të zhvillojë një vizitë zyrtare ditën e nesërme në Kosovë.

Lajmin e ka bërë ministria e Jashtme për Evropën dhe Punët e Jashtme

Ministria e Jashtme: Nesër, 19 Shkurt 2020, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Kosovë. Lajmet dhe materialet do të përcillen tek ju nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme.