Ministrja Ibrahimaj: Qytetarët mund të investojnë në bono thesar dhe obligacione

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ministrja e Financave dhe e Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, u bëri thirrje qytetarëve të investojnë në obligacione dhe në Bono Thesar.

Gjatë konferencës më gazetarët, Ibrahimaj theksoi se do hartohet një plan kombëtar për të rritur edukimin financiar, kryesisht tek të rinjtë.

“Inflacioni i ka prekur të gjithë. Por kemi marrë masa. Në krahasim me vitin e kaluar janë rritur investime në bono thesar. Të gjithë qytetarët mund të investojnë në bono thesar dhe obligacione. Është shumë e rëndësishme që të rinjtë të kenë një kulturë financiare më të rritur, pasi është e vetmja formë për të bërë investime të zgjuara të financave të tyre”, theksoi ministrja.

Zjarr Tv Ad