Ministrja Karabina pezullon Drejtorin e Shërbimeve Mbështetëse

0
635

Ministria e Arsimit ka pezulluar sot nga detyra Drejtorin e Përgjithshëm të Shërbimeve Mbështetëse në MAS, Alqi Kushi.

Ky pezullim është bërë me urdhër të ministres Mirela Karabina.

Kujtojmë që ditën e djeshme MA ka bërë një kallëzim penal në Prokurori për Alqi Kushin.

Në vijim të njoftimit të datës 15.06.2017 lidhur me depozitimin e Kallëzimit Penal me Nr. 8012, datë 14.06.2017 për shtetasin Alqi Kushi, me funksion Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve Mbështetëse pranë kësaj ministrie, sot, më datë 16.06.2017 Ministrja e Arsimit dhe Sportit zonja Mirela Karabina, ka urdhëruar me Urdhrin Nr. 335 datë 16.06.2017,  pezullimin e menjëhershme të z. Kushi nga detyra e drejtorit të përgjithshëm të shërbimeve mbështetëse në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit.