Mirush Kabashi në karrige me rrota

0
733

Mjeshtri i madh, Mirush Kabashi sapo ka përfunduar radioterapinë. Aktori i mirënjohur, prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë dhe vazhdimisht ka bërë përpjekje të mëdha për shëndetin e tij. Ndërkaq, kjo është një foto nga spitali, postuar fill pas mbarimit të radioterapisë. Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota por i buzëqeshur dhe plot jetë.

Ai festoi një muaj më parë 72 vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.