Mjekët e ardhur nga Italia nisin punen në Spitalin Infektiv

0
18

7 mjekët e ardhur nga Italia në shenjë solidarizimin dhe ndihmë për Shqipërinë për të përballuar pandeminë e COVID-19, janë paraqitur ditën e  sotme te Spitali Infektiv.  Ata do të ndihmojnë jo vetëm me eksperiencën e tyre por dhe si resurse njerëzore për të përballuar fluksin e të infektuarve që sa vijën dhe shtrohen në spital.

6 mjekët janë fotografuar ditën e sotme para Spitalit Infektiv gati për të nisur misionin e tyre human në ndihmë të pacientëve dhe kolegëve të tyre shqiptarë të bluzave të bardha.