Mjeku Ilir Alimehmeti/Gjendja e pandemisë në vend dhe ruajtja nga lodhja sociale

0
90

I ftuar në emisionin “Shkruaje në akull” mjeku Ilir Alimehmeti ka folur rreth gjëndjes së pandemisë e cila ka ndikuar në jetën e secilit prej nesh.Mjeku është shprehur se publiku është në një moment ku ka nevojë për këshilla të besueshme duke qene se nuk kemi protokolle te plota duhet te ruhemi nga lodhja sociale.I pyetur për rikthimin e virusit dhe për funksionin e vaksines ai eshte shprehur se vaksinat jane krijuar për të prodhuar antitrupa tek perdoruesit,mjeku Ilir Alimehmeti ka veçuar vaksinën e prodhuar në Kinë si më të duhurën pasi formon antitrupa edhe më të larmishëm nga”virusi i dobësuar”