Moda e re e bikinit

0
1058
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Moda e re e bikinit për sezonin e ardhshëm tregon format dhe ekspozon gjoksin pak. Koleksioni i ri i rrobave të banjës 2016 u prezantua në një sfilatë mode në Majemi. Ato janë me ngjyra të ndryshme dhe me lule.

Zjarr Tv Ad