Moti i keq dhe ngricat, Rruga e Kombit e kalueshme

0
3

Temperaturat e ulëta dhe ngricat, kanë krijuar vështirësi qarkullimi në disa akse kombëtare.

Më problematike paraqitet situata në akset rrugore në veri të vendit.

Intensiteti i reshjeve te dëborës në Qarkun e Lezhës gjatë natës së kaluar ka qenë më i ulët duke sjellë një përmirësim të situatës.

Borëpastrueset ndodhen në terren dhe po punojnë me kapacitet të plotë për normalizimin e qarkullimit dhe hapjen e rrugëve aty ka bllokime.