Muk dekretoi Cakajn, reagon Rama: Argumente të turpshme dhe skandaloze

0
7

Ka reguar menjëherë kreu i qeverisë pas vendimin e marrë nga Presdidenti Ilir Meta për mosdekretimin e Gent Cakajt, si minister i Jashtem i Shqiperise.

Kryeministri i ka quajtur vendimin e Presidentit antikushtetues dhe i turpshëm. Ai ka vijuar më tej duke shtuar se pretendimiet e Presidentit janë të frikshme për nivelin skandaloz të institucionit.

Reagimi i Ramës

Refuzimi i Presidentit për dekretimin e Ministrit të ri për Europën e Punët e Jashtme, është jo vetëm antikushtetues, po edhe i turpshëm.
Argumentat e dhëna nga zoti President janë të frikshme për nivelin skandaloz dhe turpëruese për institucionin
Ndjesë Kosovës për këtë turp