Mziu i vendos emrin ‘Nikoll Vatnikaj’, një rruge të re në Bathore

0
5

Kryebashkiaku i Kamzës Xhelal Mziu ka vendosur emrin e nje personaliteti ne nje prej rrugeve te investuara ne njesine administrative Bathore, emrin e “Nikoll Vatnikajt”.

Te pranishem ne kete event ceremonial krahas z. Mziu ishin dhe pjesetare te administrates si dhe familjare, te aferm dhe banore te zones.

Ne fjalen e tij pershendetese kryebashkiaku Mziu vlersoi kontributin dhe emrin e personalitetit ” Nikoll Vatnikaj” si dhe kontributit te familjareve dhe te afermeve ne ndryshimin dhe zhvillimin e jetes se komunitetit ku ato jetojne.

Ne fund te ceremonise vleresoi dhe me “Çertifikatë Mirënjohje” z.Nikoll Vatnikaj per kontribute te veçanta.

Familjaret falenderuan dhe vleresuan kryebashkiakun Mziu per kontributin e tij te vecante ne ndryshimin rrenjesor te jetes se banoreve te bashkise Kamez, si dhe ne perkushtimin e jashtezakonshem per vlersimin e personaliteteve kudo qe ato kane dhene kontributin e tyre.