Nata e dimrit në ditë të hallit. Edona Bilali ndjek filmin edhe pse Shkodra po përmbytet!

0
106
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Qyteti i Shkodrës po kalon momente të vështira për shkak të përmbytjeve nga reshjet e dendura të shiut, por për Edona Bilalin ky nuk është një problem.

Pak kohë më parë ajo e pati cilësuar Ramën “Zeus” dhe sot po sheh një film të bukur. Frymëzues! Bravo Edona… Je e paparë!

Nata e filmit në ditë të hallit!

Postimi i mistres Bilali në Instagram:

“8 aktivitete të organizuara nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes ju bashkuan më shumë se 40,000 akvititeve.

Sipërmarrja vjen nëpërmjet filmit, ku guximtarët dëshmojnë se çdo gjë nis nga vullneti i mirë për të arritur drejt suksesit të përbotshëm.

Faleminderit Jursit, një i ri që po konsideron sipërmarrjen si rrugëtim për idenë e eventit, si dhe “Open Air” për logjistikën.

Zjarr Tv Ad