Ndër pritet mësimi në Gjirokastër/Një nxënës me Covid-19

0
7

Ka rezultuar poziriv me COVID-19 një nxënës në klasën e 5-të në shkollën “Koto Hoxhi” në Gjirokastër.

Sipas informacioneve, fëmija është infektuar nga nëna punonjëse në fasoneri.

Pak ditë më parë, në këtë biznes u konfirmuan pozitiv 15 punonjës.

Nga të dhënat, rezulton se në shkollën “Koto Hoxhi” është numri më i lartë i nxënësve në Bashkinë e Gjirokastrës.

Ndërkohë, janë marrë tamponë për të gjithë klasën dhe mësuesit dhe është ndërprerë mësimi në klasën e 5-të të shkollës “Koto Hoxhi”, por dhe në gjimnazin “Siri Shapllo”.

Bëhet me dije se janë dy nxënës të infektuar në këtë gjimnaz, një në klasën e 10-të dhe një tjetër në të 12-tën, si dhe një mësues.

Janë rreth 1000 nxënës që mësojnë në këtë shkollë.