Ndërhyrje në rrejtin elektrik, 4 ditë pa energji në disa zona

0
25
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektrike disa zona në rrethin Shkodër dhe Lezhë më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019, kohëzgjatja e ndërprerjeve 5 min pa energji.
OST kërkon mirëkuptimin e qytetarëve në zonat e mbetura pa energji, duke garantuar që nëpërmjet këtyre investimeve rritet siguria dhe cilësia në furnizimin me energji elektrike.

Numuri i konsumatorëve që mbeten pa energji: 5274 Abonente.

Në vijim të njoftimit të mëparshëm lidhur me njoftimin për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç, më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri më 15:00, OST sh.a ju njofton se për shkak të këtyre punimeve në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektike disa zona në rrethin e Kurbinit më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri me 15:00.

Në vijim të njoftimit të mëparshëm lidhur me njoftimin për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç, më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri më 15:00, OST sh.a ju njofton se për shkak të këtyre punimeve në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektike disa zona në rrethin e Kurbinit më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri me 15:00.

Pa energji mbetet N/stacioni Lac 2, Hec Hurdhas.

Zjarr Tv Ad